Аристотел Гаврилов

Библиография:

1921 – 29 януари роден в гр. Видин.
1940 – завършва гимназия “Цар Симеон Велики” във Видин.
1940 – записва медицина в Медицинска академия и учи там до 1943
1947 – започва да учи философия в СУ “Свети Климент Охридски”.
1950 – завършва специалност Философия в СУ .
1950 – асистент в Катедра Философия на СУ.
1952 – започва аспирантура в Московския държавен университет “Ломоносов”.
1956 – защитава дисертация в Московския държавен университет.
1962 – хабилитира се в СУ.
1990 – последен лекционен курс в СУ.

Снимки:

No Comments